Maryna Novik (t.h.) sprang Ølmedal rundt for 20. gong og feira det med sin andre siger. Her med Ragnar Stølsmark som òg hadde god form i løypa og klokka inn til andreplass i herreklassen. Foto: Sirianne Vikestad
Maryna Novik (t.h.) sprang Ølmedal rundt for 20. gong og feira det med sin andre siger. Her med Ragnar Stølsmark som òg hadde god form i løypa og klokka inn til andreplass i herreklassen. Foto: Sirianne VikestadBilde 1 av 9

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Maryna viste kjempeform