• Den blide kjøkkengjengen til Etne Cup. Godt samhald, godt humør og felles stå-på-vilje er litt av grunnane til at dei stiller på dugnad år etter år.  F.v.: Elsebeth Heggelund, Line Njåstad, Kjersti Handeland Skogen, Reidun Vae Holmen, Brit Birkenes og Jorunn Grindheim.
Ikkje til stades: Irene Birkenes og Britt Jane Klungland Grindheim.
Foto: Grethe Hopland Ravn
    Bilde 1 av 2 Den blide kjøkkengjengen til Etne Cup. Godt samhald, godt humør og felles stå-på-vilje er litt av grunnane til at dei stiller på dugnad år etter år. F.v.: Elsebeth Heggelund, Line Njåstad, Kjersti Handeland Skogen, Reidun Vae Holmen, Brit Birkenes og Jorunn Grindheim. Ikkje til stades: Irene Birkenes og Britt Jane Klungland Grindheim. Foto: Grethe Hopland Ravn
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Skal metta 1.800 magar