Solvor Grønstad (t.v.) og Siren Grindheim med Turbo deler ut premiar. 89 turskjema er registrerte for fem og ti turar. Nesten alle møtte fram for å motta premiar laurdag då Barnas turlag Etne markerte sesongavslutning. Foto: Anne-Britt Grindheim
Solvor Grønstad (t.v.) og Siren Grindheim med Turbo deler ut premiar. 89 turskjema er registrerte for fem og ti turar. Nesten alle møtte fram for å motta premiar laurdag då Barnas turlag Etne markerte sesongavslutning. Foto: Anne-Britt Grindheim FOTO: Anne-Britt GrindheimBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Raude turpostkassar slår an