Risa AS opplyste i februar at trafikken på E134 ville bli tilbakeført til det nye veganlegget i september. Undergangane i Ølensvåg er ein vesentleg grunn til at Risa AS ikkje er ferdig med gang- og sykkelvegen innan 20. september slik vilkåret er i kontrakten med Satens vegvesen. Foto: Jon Edvardsen
Risa AS opplyste i februar at trafikken på E134 ville bli tilbakeført til det nye veganlegget i september. Undergangane i Ølensvåg er ein vesentleg grunn til at Risa AS ikkje er ferdig med gang- og sykkelvegen innan 20. september slik vilkåret er i kontrakten med Satens vegvesen. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Leveringsfristen er gått ut for sykkelveg