Denne gjengen har merka lite til kampanjen Stopptober, og fortel samstundes at dei førebels held seg vekke frå snus og røyk. Framme f.v.: Tjerand Hansen, Tobias S. Tesdal, Henrik Grindheim Fredriksen, Fredrik Hansen Lysne. Bak f.v.: Mathias Haugen, Gabriel Eskeland, Sebastian Rygg Sørheim og Alexander Høyland. Foto: Anita Haugland
Denne gjengen har merka lite til kampanjen Stopptober, og fortel samstundes at dei førebels held seg vekke frå snus og røyk. Framme f.v.: Tjerand Hansen, Tobias S. Tesdal, Henrik Grindheim Fredriksen, Fredrik Hansen Lysne. Bak f.v.: Mathias Haugen, Gabriel Eskeland, Sebastian Rygg Sørheim og Alexander Høyland. Foto: Anita HauglandBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Merka lite til kampanje mot tobakk og snus