Smedsvig Gård i Skjold er avhengig av arbeidskraft frå Polen for å få avlingane med agurk og tomat trygt frå plantene og ferdig pakka for leveranse. Martin Reed er usikker på kva løysinga blir når grensene er stengt og karantene i to veker er einaste alternativet for å rullere tilsette frå utlandet. Foto: Jon Edvardsen
Smedsvig Gård i Skjold er avhengig av arbeidskraft frå Polen for å få avlingane med agurk og tomat trygt frå plantene og ferdig pakka for leveranse. Martin Reed er usikker på kva løysinga blir når grensene er stengt og karantene i to veker er einaste alternativet for å rullere tilsette frå utlandet. Foto: Jon Edvardsen Bilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Millionar står på spel i sesongen