Ein sjølvfi er viktig for «stripparane» Hanne Heggebø (t.v.), Vegard Owe og Dag André Skarpeid, sjølv om dei skal i intervju. Dei har jobba med kostymer og roller under sommar-teaterskulen i Sandeid. Foto: Anita Haugland
Ein sjølvfi er viktig for «stripparane» Hanne Heggebø (t.v.), Vegard Owe og Dag André Skarpeid, sjølv om dei skal i intervju. Dei har jobba med kostymer og roller under sommar-teaterskulen i Sandeid. Foto: Anita Haugland FOTO: Anita HauglandBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Dykka ned i kostymeuniverset