Ole Alexander E. Knutsen (t.v., tilsett i Vakt og alarm), kommunedirektør Bjørn Tollefsen i Etne kommune, Mari Rogne Vinje (tilsett i Vakt og alarm), styreformann Jan A. Vinje og dagleg leiar Lillian Søvold Lien i Vakt og alarm, Sigve Fitje (tilsett i Vakt og alarm), ordførar Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim og rådgjevar Erik kvalheim i Etne kommune.
Ole Alexander E. Knutsen (t.v., tilsett i Vakt og alarm), kommunedirektør Bjørn Tollefsen i Etne kommune, Mari Rogne Vinje (tilsett i Vakt og alarm), styreformann Jan A. Vinje og dagleg leiar Lillian Søvold Lien i Vakt og alarm, Sigve Fitje (tilsett i Vakt og alarm), ordførar Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim og rådgjevar Erik kvalheim i Etne kommune. FOTO: Anita HauglandBilde 1 av 2

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Miljøinnsats resulterte i sertifisering