Sylvi Grindheim (t.v.), Jorunn Grindheim, Gunn Nordis Ekornrud, Kjersti Handeland Skogen og Grethe Haaland Hjelmtveit passar på å strikka i ledige stunder. Det kan vera når dei slappar av i sofaen, i lunsjpausen på jobb, medan dei reiser på norgesferie (med sjåfør), på rasteplassen eller medan dei ser seriar på fjernsynet. 
Foto: Anita Haugland
Sylvi Grindheim (t.v.), Jorunn Grindheim, Gunn Nordis Ekornrud, Kjersti Handeland Skogen og Grethe Haaland Hjelmtveit passar på å strikka i ledige stunder. Det kan vera når dei slappar av i sofaen, i lunsjpausen på jobb, medan dei reiser på norgesferie (med sjåfør), på rasteplassen eller medan dei ser seriar på fjernsynet. Foto: Anita Haugland FOTO: Anita HauglandBilde 1 av 10

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Strikket er aldri langt unna