Nybygg for settefisk er i ferd med å reise seg ved Vindafjorden i Imsland. Driftsleiar Sinder R. Skipevåg i Mowi avdeling Vågafossen opplyser at dei i denne runden har skote ut 30.000 kubikk med fjell for å få plass til det nye anlegget. 
Foto: Jon Edvardsen
Nybygg for settefisk er i ferd med å reise seg ved Vindafjorden i Imsland. Driftsleiar Sinder R. Skipevåg i Mowi avdeling Vågafossen opplyser at dei i denne runden har skote ut 30.000 kubikk med fjell for å få plass til det nye anlegget. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Investerer stort mellom fjellknausane

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!