Kine Nesheim var ein av artistane som brukte ABC-studio til innspeling av ny musikk. Ho heldt også minikonsert for ei handfull gjester midt på dagen, ein fredag i september. Nydeleg song, med hjelp frå gitarist Jarle Strømsvold og organist Lars Erik Støle. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Kine Nesheim var ein av artistane som brukte ABC-studio til innspeling av ny musikk. Ho heldt også minikonsert for ei handfull gjester midt på dagen, ein fredag i september. Nydeleg song, med hjelp frå gitarist Jarle Strømsvold og organist Lars Erik Støle. Foto: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Ny merkevare for platestudio

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!