Bøkene i bokhylla bak ekteparet Per og Ingebjørg Rullestad har stått urørt i nesten 40 år. At dei sat på ein nasjonalskatt var det Solveig Sørheim som fortalte dei, då ho fann salmebok av Petter Dass. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Bøkene i bokhylla bak ekteparet Per og Ingebjørg Rullestad har stått urørt i nesten 40 år. At dei sat på ein nasjonalskatt var det Solveig Sørheim som fortalte dei, då ho fann salmebok av Petter Dass. Foto: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Fann nasjonalskatt i privat samling

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!