Ni av ni juniorspelarar stilte til kampstart i Ølen idrettshall laurdag ettermiddag. Trenar Vegard Wåge Øverland (t.v.), Lilja P. Hesjedal (Skånevik), Sanna Nerheim (Ølen), Tiril Bøthun Molnes (Skånevik), Camilla Bøthum Vik (Skånevik), Bandana Wagley (Ølen), Hilde Andreassen (Stavanger), Tove Krakk Døvik (Vats), Thea Kirketeig (Ølen), Ingrid Kaldheim (Etne) og hovudtrenar Øystein Wåge Øverland. 
Foto: Anita Haugland
Ni av ni juniorspelarar stilte til kampstart i Ølen idrettshall laurdag ettermiddag. Trenar Vegard Wåge Øverland (t.v.), Lilja P. Hesjedal (Skånevik), Sanna Nerheim (Ølen), Tiril Bøthun Molnes (Skånevik), Camilla Bøthum Vik (Skånevik), Bandana Wagley (Ølen), Hilde Andreassen (Stavanger), Tove Krakk Døvik (Vats), Thea Kirketeig (Ølen), Ingrid Kaldheim (Etne) og hovudtrenar Øystein Wåge Øverland. Foto: Anita Haugland FOTO: Anita HauglandBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Historisk samarbeid

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!