Thomas Nybru (t.v.) demonstrerer korleis lego-roboten fungerer. Laurdag reiser heile klassen til Sandnes for å vera med i fylkeskonkurranse i First Lego League. Vidare frå venstre: Amalie Aarekol, Emma Bakkedal Espevoll, Camilla Reimers, Elise Hundseid Dalberg, Julie Reimers Holten Leifsen, Maia Opsal, Petra Blikra, Kristian Halleraker, Vegard Kvamen Låte, Mikkel Bjørnsen Andreassen. Anders Moland er også med på prosjektet, men han var ikkje til stades denne dagen. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Thomas Nybru (t.v.) demonstrerer korleis lego-roboten fungerer. Laurdag reiser heile klassen til Sandnes for å vera med i fylkeskonkurranse i First Lego League. Vidare frå venstre: Amalie Aarekol, Emma Bakkedal Espevoll, Camilla Reimers, Elise Hundseid Dalberg, Julie Reimers Holten Leifsen, Maia Opsal, Petra Blikra, Kristian Halleraker, Vegard Kvamen Låte, Mikkel Bjørnsen Andreassen. Anders Moland er også med på prosjektet, men han var ikkje til stades denne dagen. Foto: Grethe Hopland Ravn

Får pirra forskarinteressa

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!