Frå januar neste år er det slutt på at Toraneset Miljøpark lagar kompostjord av matavfall og slam. Avfallet skal til slutt ende opp i produksjon av biogass i Danmark. Gry Dahle Lie (t.v.), informasjons- og fagsystemkonsulent i HIM, og leiar for kvalitet og tenesteutvikling, Veslemøy Eriksen, synest det er synd at dei ikkje lenger skal lage det lokale produktet kompostjord på grunn av endra krav. Foto: Jon Edvardsen
Frå januar neste år er det slutt på at Toraneset Miljøpark lagar kompostjord av matavfall og slam. Avfallet skal til slutt ende opp i produksjon av biogass i Danmark. Gry Dahle Lie (t.v.), informasjons- og fagsystemkonsulent i HIM, og leiar for kvalitet og tenesteutvikling, Veslemøy Eriksen, synest det er synd at dei ikkje lenger skal lage det lokale produktet kompostjord på grunn av endra krav. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Matavfallet over Skagerak for å bli biogass

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!