Ligg an til å få støtte: Øvst t.v.: Svein Egil Økland i Økland Foto AS er førslått tildelt 50.000 kroner. Har søkt både for nettbutikk og undervassdrone.  Øvst t.h.: Sandeid Eiendom AS kan få 150.000 kroner til å byggje om til fleire kotor. Nede t.v.: Westcon Power & Automation Installation AS vil få 150.000 kroner av det ekstraordinære koronafondet for næringslivet i VIndafjord. Nede t.h.: Norsk Maskinformidling kan få 90.000 kroner. Her Kristoffer K. Bjelland (t.v.), Aleksander Stople og Kjetil Stople. Arkivfoto
Ligg an til å få støtte: Øvst t.v.: Svein Egil Økland i Økland Foto AS er førslått tildelt 50.000 kroner. Har søkt både for nettbutikk og undervassdrone. Øvst t.h.: Sandeid Eiendom AS kan få 150.000 kroner til å byggje om til fleire kotor. Nede t.v.: Westcon Power & Automation Installation AS vil få 150.000 kroner av det ekstraordinære koronafondet for næringslivet i VIndafjord. Nede t.h.: Norsk Maskinformidling kan få 90.000 kroner. Her Kristoffer K. Bjelland (t.v.), Aleksander Stople og Kjetil Stople. Arkivfoto

Stort spenn i korona-støtte

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!