Tor Åge Hundseid har arbeidsplassen heime på tunet. I driftsbygningane finn ein ikkje lenger levande dyr, men skinker, og pinnekjøt som heng til tørk. For 62-åringen er det viktig at produkta blir laga på gamle oppskrifter, slik at smaken blir best mogleg. Foto: Anita Haugland
Tor Åge Hundseid har arbeidsplassen heime på tunet. I driftsbygningane finn ein ikkje lenger levande dyr, men skinker, og pinnekjøt som heng til tørk. For 62-åringen er det viktig at produkta blir laga på gamle oppskrifter, slik at smaken blir best mogleg. Foto: Anita Haugland FOTO: Anita HauglandBilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Ny livsepoke for gardsmat-gründer

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!