I Etne bibliotek kan ein sjå litt av Willum Ekrheim si fotosamling. Rundt 5.000 bilete er kopiert opp og lagt i desse permane, og no håpar kulturleiar Morten Odeen at rundt 6.000 av bileta til Ekrheim skal digitaliserast og gjerast tilgjengeleg for alle. 
Foto: Irene Mæland Haraldsen.
I Etne bibliotek kan ein sjå litt av Willum Ekrheim si fotosamling. Rundt 5.000 bilete er kopiert opp og lagt i desse permane, og no håpar kulturleiar Morten Odeen at rundt 6.000 av bileta til Ekrheim skal digitaliserast og gjerast tilgjengeleg for alle. Foto: Irene Mæland Haraldsen. Bilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Gamal fotoskatt fram i lyset

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!