Førsteklassingane samla under duken. Lillian Log Rødde, Alva Skrede Frøland, Ingrid Vassnes, Adrian Lærdal, Emma Louise Langeland Steinsland, Åsmund Solheim, Astrid Lærdal, Magnus Luteberget Nesheim, Silja Krakk, Thomas Cucul, Sina Skjold, Berit Garatun Helle, Liva Steinnes, Hanna Sørhus, Ann Linnea Sørhus og Anita Ohm.
Førsteklassingane samla under duken. Lillian Log Rødde, Alva Skrede Frøland, Ingrid Vassnes, Adrian Lærdal, Emma Louise Langeland Steinsland, Åsmund Solheim, Astrid Lærdal, Magnus Luteberget Nesheim, Silja Krakk, Thomas Cucul, Sina Skjold, Berit Garatun Helle, Liva Steinnes, Hanna Sørhus, Ann Linnea Sørhus og Anita Ohm.Bilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Førsteklasses jegerar

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!