Kvelertak har starta innspelinga av sitt femte album, og for første gong er det i ABC-studio i Etne innspelinga skjer. — Dette har eg drøymt om lenge, seier Kvelertak sitt Etne-alibi, Bjarte Lund Rolland.  F.v.: Ivar Nikolaisen, Bjarte Lund Rolland, Marvin Nygård, Håvar Takle Ohr, Maciek Oftad og Vidar Landa. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Kvelertak har starta innspelinga av sitt femte album, og for første gong er det i ABC-studio i Etne innspelinga skjer. — Dette har eg drøymt om lenge, seier Kvelertak sitt Etne-alibi, Bjarte Lund Rolland. F.v.: Ivar Nikolaisen, Bjarte Lund Rolland, Marvin Nygård, Håvar Takle Ohr, Maciek Oftad og Vidar Landa. Foto: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 2

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Kvelertak valde ABC-studio

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!