Sondre Selland (t.v.), Sverre Rolland Heggebø og Markus Heggen likar å leika med «plus plus» som desse små byggjebitane blir kalla. Det er veldig kjekt å få ei ny avdeling som er berre deira, etter å ha vore på flyttefot sidan i over eitt år. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Sondre Selland (t.v.), Sverre Rolland Heggebø og Markus Heggen likar å leika med «plus plus» som desse små byggjebitane blir kalla. Det er veldig kjekt å få ei ny avdeling som er berre deira, etter å ha vore på flyttefot sidan i over eitt år. Foto: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

«Naturen» under nytt tak

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!