Inviterte til Teams-møte med ordførarane.  Fylkesordførar Marianne Chesak og Ronny Sætre, frå Haugaland Vekst var fysisk til stades. Via skjerm er ordførarar frå venstre: Sigmund Lier, Tysvær, Marte Eide Klovning, Utsira, Linn Therese Erve, Sveio, Osmund Våga, Bokn, Arne Christian Mohn, Haugesund, Ole Johan Vierdal, Vindafjord, Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim, Etne.
Arkivfoto: Privat
Inviterte til Teams-møte med ordførarane. Fylkesordførar Marianne Chesak og Ronny Sætre, frå Haugaland Vekst var fysisk til stades. Via skjerm er ordførarar frå venstre: Sigmund Lier, Tysvær, Marte Eide Klovning, Utsira, Linn Therese Erve, Sveio, Osmund Våga, Bokn, Arne Christian Mohn, Haugesund, Ole Johan Vierdal, Vindafjord, Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim, Etne. Arkivfoto: Privat

Stor økonomisk gevinst på digitale møte

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!