Russen tok i mot på morgonkvisten. F.v.: Anna Rødne Gjerde, Julita Barbara Wojtkowska, Sofie Solheim, Sander Tufte Øye, Eirik Håvarstein Lothe, Kristian Grindheim Fredriksen, Jonas Hansen Overskeid, Vetle Hustvedt Lundal, Sofie Henriksen, Kamilla Bøthun Vik, Maren Lundal, Solfrid Hetleflåt Bråthen.
Foto: Ølen vgs.
Russen tok i mot på morgonkvisten. F.v.: Anna Rødne Gjerde, Julita Barbara Wojtkowska, Sofie Solheim, Sander Tufte Øye, Eirik Håvarstein Lothe, Kristian Grindheim Fredriksen, Jonas Hansen Overskeid, Vetle Hustvedt Lundal, Sofie Henriksen, Kamilla Bøthun Vik, Maren Lundal, Solfrid Hetleflåt Bråthen. Foto: Ølen vgs. Bilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Kom stivpynta til skulen

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!