Kaldheims Bildeler AS tar imot 1.500 bilar i året. Dagleg leiar Leiv Magne Larsen er nestleiar i Norges Biloppsamlers Forening som meiner det er for lite gjenbruk av brukte bildelar, og foreininga vil ha det opp på dagsorden. Nye elbilar som blir kasserte, har vore tema i det siste. 
Foto: Jon Edvardsen
Kaldheims Bildeler AS tar imot 1.500 bilar i året. Dagleg leiar Leiv Magne Larsen er nestleiar i Norges Biloppsamlers Forening som meiner det er for lite gjenbruk av brukte bildelar, og foreininga vil ha det opp på dagsorden. Nye elbilar som blir kasserte, har vore tema i det siste. Foto: Jon Edvardsen Bilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Tar gjerne tak i sløsesjokket

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!