Bjoa bygdeutviklingslag med leiar Harald Hetland i spissen har hyrt inn takstekspertise for å vurdere tilstanden etter at Norconsult har gitt Bjoa skule merkelappen rivingsverdig. Takstrapporten viser at skulen kan fungere bygningsmessig i mange år med relativt enkelt vedlikehald. 
Foto: Jon Edvardsen
Bjoa bygdeutviklingslag med leiar Harald Hetland i spissen har hyrt inn takstekspertise for å vurdere tilstanden etter at Norconsult har gitt Bjoa skule merkelappen rivingsverdig. Takstrapporten viser at skulen kan fungere bygningsmessig i mange år med relativt enkelt vedlikehald. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Takst: Avviser at Bjoa skule er ein skraphaug