Bjarne Ljusnes Sævareid og Kristin Silde Frønsdal har vore engasjert i gardsdrifta på Lussnes ei god stund allereie, men frå 1. januar i år overtok dei som eigarar av garden. Dei har tru på framtida, og har vore gjennom både kalving og lemming denne våren. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Bjarne Ljusnes Sævareid og Kristin Silde Frønsdal har vore engasjert i gardsdrifta på Lussnes ei god stund allereie, men frå 1. januar i år overtok dei som eigarar av garden. Dei har tru på framtida, og har vore gjennom både kalving og lemming denne våren. Foto: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Unge bønder ser gode framtidsutsikter