Landbruksminister Olaug Bollestad seier dei nye filimingane frå grisefjøs viser enkeltbilde ho reagerer på. Ho meiner det er vanskeleg å ta stilling til materialet, med to eksempel frå Vindafjord, sidan ho ikkje veit korleis dei er blitt til. Bollestad varslar ei ny stortingsmelding om dyrevelferd. 
Foto: Jon Edvardsen
Landbruksminister Olaug Bollestad seier dei nye filimingane frå grisefjøs viser enkeltbilde ho reagerer på. Ho meiner det er vanskeleg å ta stilling til materialet, med to eksempel frå Vindafjord, sidan ho ikkje veit korleis dei er blitt til. Bollestad varslar ei ny stortingsmelding om dyrevelferd. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Bollestad kritisk til metoden, men varslar ei stortingsmelding om dyrevelferd