Historisk bilde – når julekonsertturneane slår seg saman. Før f.v.: Inger Bråten som representerer Kim Rysstad, artistane Rita Eriksen, Maria Arredondo, Tine Thing Helseth, Lisbeth Olsen for «Julesanatoriet» og Reidun Berntsen, som representerer «Vinterlys»- og «Julegaven»-turneane. Bak f.v. står artistane Lars Støvland, Trine Rein, Gaute Ormåsen, Chris Medina, Pernille Øiestad, Torstein Sødal, Christian Ingebrigtsen, Lewi Bergrud og Jan Roger Andreassen for Adam Douglas, Jan Erik Haglund med «Deilig er jorda»-turneen, Bjørn Terje Bråthen for «Vår jul» og Håkon Skaug, som representerer fire turnear, inklusive broren Trygve Skaug sin. Foto: Ali Zare / NTB / NPK
Historisk bilde – når julekonsertturneane slår seg saman. Før f.v.: Inger Bråten som representerer Kim Rysstad, artistane Rita Eriksen, Maria Arredondo, Tine Thing Helseth, Lisbeth Olsen for «Julesanatoriet» og Reidun Berntsen, som representerer «Vinterlys»- og «Julegaven»-turneane. Bak f.v. står artistane Lars Støvland, Trine Rein, Gaute Ormåsen, Chris Medina, Pernille Øiestad, Torstein Sødal, Christian Ingebrigtsen, Lewi Bergrud og Jan Roger Andreassen for Adam Douglas, Jan Erik Haglund med «Deilig er jorda»-turneen, Bjørn Terje Bråthen for «Vår jul» og Håkon Skaug, som representerer fire turnear, inklusive broren Trygve Skaug sin. Foto: Ali Zare / NTB / NPK

Julekonsertar så det rekk