Håvard Lilleheie alias trenar Kåre takkar Sondre Børretzen for kampen etter at G13 møtte laget frå filmen United 18 år etter at den vart laga. Bak Lilleheie er Kenneth Karlsen alias Henning Berg i filmen. Foto: Jon Edvardsen
Etne Idrettslag blei den største mottakaren av driftstilskot i Etne kommune si støtteordning for 2021. Her frå 70-årsfeiringa då Håvard Lilleheie alias trenar Kåre takka Sondre Børretzen for kampen etter at G13 møtte laget frå filmen United 18 år etter at den vart laga. Bak Lilleheie er Kenneth Karlsen alias Henning Berg i filmen. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 8

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Stor stas med United-kamp