Ølen 2 spelte seg til finalen i Grannarcup: Bak frå venstre: Andreas Bjørgen-Hegerland, Oliver Yrke, Lars Ivesdal, Kamal Dhungel, Knut Harald Fjæra, Odin Tvedt Haarde, Jonas Lie Stokka og Ridwan Mohamed Siyad. Foran f.v.: Albert Nærheim Rafdal, Jonas Skåknes Sandsgård, Elias Dyngeland, Isak Berge, Jonathan Johansson Eide og Taha Yassin Ahmed Abduljelil.
FOTO: TORSTEIN TYSVÆR NYMOEN
Ølen 2 spelte seg til finalen i Grannarcup: Bak frå venstre: Andreas Bjørgen-Hegerland, Oliver Yrke, Lars Ivesdal, Kamal Dhungel, Knut Harald Fjæra, Odin Tvedt Haarde, Jonas Lie Stokka og Ridwan Mohamed Siyad. Foran f.v.: Albert Nærheim Rafdal, Jonas Skåknes Sandsgård, Elias Dyngeland, Isak Berge, Jonathan Johansson Eide og Taha Yassin Ahmed Abduljelil. FOTO: TORSTEIN TYSVÆR NYMOENBilde 1 av 10

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Tok sølv i eiga turnering