Matros Arhur Værholm hadde eit langt og innhaldsrikt liv som sjømann. Han var seinare blant oljepionerane i Nordsjøen og dessverre også ein av dei første som omkom. Her er vatsbuen på kvalfangst i Sørishavet på 1950-talet.
Foto: Privat
Matros Arhur Værholm hadde eit langt og innhaldsrikt liv som sjømann. Han var seinare blant oljepionerane i Nordsjøen og dessverre også ein av dei første som omkom. Her er vatsbuen på kvalfangst i Sørishavet på 1950-talet. Foto: PrivatBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Var blant dei første som omkom då oljeeventyret starta