Vikevegen mellom Isvik og Vikebygd er førsteprioriteten i eit forslag til liste som Vindafjord kommune skal spele inn til det nye handlingsprogrammet for fylkesvegar i Rogaland fram til 2026. Det er mange smale parti sjølv om det har vore ein del stykkevise utvidingar på strekninga. Foto: Jon Edvardsen
Svært smal veg på Vikevegen mellom Isvik og industriområdet Dommernes er ei utfordring for trafikken. Transportør Kjell Erik Gangstø og leiaren i Vikebygd grendeutval, Gunn Vikingstad, meiner vegutbetring må til. Dei meiner arbeidet med vindturbinar på Dommernes aktualiserer det gamle kravet om betre veg. 
Foto: Jon Edvardsen
Svært smal veg på Vikevegen mellom Isvik og industriområdet Dommernes er ei utfordring for trafikken. Arkivfoto: Jon EdvardsenBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Flytta Ølen ned på lista