Ingen ting å le av, men her klarar Terje Aarekol frå Omega 365 (f.v.), Olav Espedal  frå Hatteland-Gruppen og Pål Osmundsen frå Appex likevel å halde humøret. Espedal er sikkerhetssjef i Hatteland Gruppen og er både politi- og IT-utdanna. 
FOTO: NILS TOKHEIM
Ingen ting å le av, men her klarar Terje Aarekol frå Omega 365 (f.v.), Olav Espedal frå Hatteland-Gruppen og Pål Osmundsen frå Appex likevel å halde humøret. Espedal er sikkerhetssjef i Hatteland Gruppen og er både politi- og IT-utdanna. FOTO: NILS TOKHEIM FOTO: Nils TokheimBilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Blide fjes – alvorleg tema