Deler av personalet er på plass og ynskjer velkommen til Sjøkanten Brukthandel i Skånevik. F.v. Marian Sydnes, Marie Kristiansen, Alice Tjeldflaat, Hildegunn Larsen, «disponentane» Paul Tungesvik og Ole Funderud. Framme f.v. Gro Aasheim Bøthun og Ada Fylkesnes Leknes.
Foto: Anne-Britt Grindheim
Deler av personalet er på plass og ynskjer velkommen til Sjøkanten Brukthandel i Skånevik. F.v. Marian Sydnes, Marie Kristiansen, Alice Tjeldflaat, Hildegunn Larsen, «disponentane» Paul Tungesvik og Ole Funderud. Framme f.v. Gro Aasheim Bøthun og Ada Fylkesnes Leknes. Foto: Anne-Britt Grindheim FOTO: Anne-Britt GrindheimBilde 1 av 8

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Ny æra der det i over 90 år blei lagt sild i boks