Gjengen i MCE leverte fredag sitt påbygg nummer 300.  Mateusz Rudowski (f.v.), Pawel Zablotwicz, Michal Pietras, Daniel Holten, Dariusz Ciesak, Waldemar Michalski, Krzysztof Zablotowicz, Mohammad Alhamdan, Bjørnar Bøthun Vik, Jan A. Kaliszak (delvis skjult), Even Fosen Verthus.
Jan Ove Krinblebotten og Thomas Krokå kunne ikkje vere med på bilete. 
Foto: Svein-Erik Larsen
Gjengen i MCE leverte fredag sitt påbygg nummer 300. Mateusz Rudowski (f.v.), Pawel Zablotwicz, Michal Pietras, Daniel Holten, Dariusz Ciesak, Waldemar Michalski, Krzysztof Zablotowicz, Mohammad Alhamdan, Bjørnar Bøthun Vik, Jan A. Kaliszak (delvis skjult), Even Fosen Verthus. Jan Ove Krinblebotten og Thomas Krokå kunne ikkje vere med på bilete. Foto: Svein-Erik Larsen Bilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Treng fleire på laget