Grannar set stor pris på alle dei flotte sommarbileta som kjem inn til redaksjonen. Kvar veke plukkar me ut tre bilete som blir premiert med kvar deira flaxlodd. Førsteplass går vidare til finalen, og konkurrerer dermed om hovudpremien på 2.000 kroner. Collage: Anita Haugland
Grannar set stor pris på alle dei flotte sommarbileta som kjem inn til redaksjonen. Kvar veke plukkar me ut tre bilete som blir premiert med kvar deira flaxlodd. Førsteplass går vidare til finalen, og konkurrerer dermed om hovudpremien på 2.000 kroner. Collage: Anita Haugland Bilde 1 av 11

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Sjokoladefjes gjekk til topps