Vindafjord IL sine volleyballjenter sigra i regionsmeisterskapet. Foran frå venstre: Tiril Våg Skjold, Ida Sofie Staknes, Amalie Aarekol. Bak frå venstre: Norma Imsland, Vera Gjerde, Astrid Skogen, Bertine Skipevåg Tveit, Ingeborg Klæboe Moland. Foto: Privat.

Vindafjord IL hevdar seg på nasjonalt nivå i volleyball. Her representert med J17-laget som sigra i regionsmeisterskapet. Foran frå venstre: Tiril Våg Skjold, Ida Sofie Staknes, Amalie Aarekol. Bak frå venstre: Norma Imsland, Vera Gjerde, Astrid Skogen, Bertine Skipevåg Tveit, Ingeborg Moland. Arkivfoto: Privat.
Vindafjord IL sine volleyballjenter. Foran frå venstre: Tiril Våg Skjold, Ida Sofie Staknes, Amalie Aarekol. Bak frå venstre: Norma Imsland, Vera Gjerde, Astrid Skogen, Bertine Skipevåg Tveit, Ingeborg Klæboe Moland. Akrivfoto: Privat.

To lokale med på NM-sølv