Det var god stemning i formannskapet i Etne då dei samrøysta hadde stemt for at 11,9 millionar kroner skal brukast på å rusta opp friidrettsanlegget i bygda. 
F.v: ordførar Mette Heidi Bergsvåg Ekrhein (Sp), kommunedirektør Bjørn Tollefsen, kommunalsjef oppvekst og kultur Mona Rasmussen Sævik, kommunalsjef for utvikling og drift Åsmund Andersen Sekse, Lars Olav Bergsvåg (H), Siri Klokkerstuen (Ap). 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Det var god stemning i formannskapet i Etne då dei samrøysta hadde stemt for at 11,9 millionar kroner skal brukast på å rusta opp friidrettsanlegget i bygda. F.v: ordførar Mette Heidi Bergsvåg Ekrhein (Sp), kommunedirektør Bjørn Tollefsen, kommunalsjef oppvekst og kultur Mona Rasmussen Sævik, kommunalsjef for utvikling og drift Åsmund Andersen Sekse, Lars Olav Bergsvåg (H), Siri Klokkerstuen (Ap). Foto: Grethe Hopland Ravn

Får friidrettsanlegg til 11,9 millionar