Her signaliserer politikarane at dei ønskjer at det skal vere lettare å greie ut alternativ om jord- og sjøkabel i framtida. Nils T. Bjørke (Sp, t.v.), Linda Merkesdal (Ap), Ove Trellevik (H), Kenneth Karlsen (FrP), Terje Kollbotn (Raudt), Ingrid Fiskaa (SV), Ola Elvestuen (V), Trude Brosvik (KrF) og Odd Nerdaal. Foto: Anita Haugland
Her signaliserer politikarane at dei ønskjer at det skal vere lettare å greie ut alternativ om jord- og sjøkabel i framtida. Nils T. Bjørke (Sp, t.v.), Linda Merkesdal (Ap), Ove Trellevik (H), Kenneth Karlsen (FrP), Terje Kollbotn (Raudt), Ingrid Fiskaa (SV), Ola Elvestuen (V), Trude Brosvik (KrF) og Odd Nerdaal. Foto: Anita HauglandBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Politikar-toppar er opne for å endre praksis