Medlemmane frå Haugalandet og Ryfylket. Bakerst frå venstre: David Vatnedal Nordtveit frå Freidig 4H (Vats), Karina Hondsmerk og Maria Bog frå Frisko 4H (Erfjord), Mikal S. Helle frå Fjordsol 4H (Nedstrand), Lene Aartun, Magnus Rødne, Silje Aartun og Annelin Aartun Nordheim frå Terna 4H (Sjernarøy, Rennesøy).
Framme frå venstre: Mari Austvoll Erland frå Vilje 4H (Tysværvåg), Anette Lie (alumnmedlem frå Suldal), Sigfrid Skogland Kristjansdottir (alumnmedlem frå Fjordsol 4H) og Oda Marie Amdal frå Nedstrand, men som har flytta til Sogn og Fjordane. 
Foto: Sigfrid Kristjansdottir
Medlemmane frå Haugalandet og Ryfylket. Bakerst frå venstre: David Vatnedal Nordtveit frå Freidig 4H (Vats), Karina Hondsmerk og Maria Bog frå Frisko 4H (Erfjord), Mikal S. Helle frå Fjordsol 4H (Nedstrand), Lene Aartun, Magnus Rødne, Silje Aartun og Annelin Aartun Nordheim frå Terna 4H (Sjernarøy, Rennesøy). Framme frå venstre: Mari Austvoll Erland frå Vilje 4H (Tysværvåg), Anette Lie (alumnmedlem frå Suldal), Sigfrid Skogland Kristjansdottir (alumnmedlem frå Fjordsol 4H) og Oda Marie Amdal frå Nedstrand, men som har flytta til Sogn og Fjordane. Foto: Sigfrid Kristjansdottir

Prøvde noko heilt nytt