Forfattar Anna Folkestad (t.v.) trivest godt i dialog med små lesarar. Ho meiner dei har kloke og enkle løysingar på ting. Søstrene Emma (2), Anna (3) og Ella (6) Mæland Voie frå Etne var blant publikummarane som møtte opp. Ingleid Bjelland Ekornrud (brun genser) var også på plass. Foto: Anita Haugland
Forfattar Anna Folkestad (t.v.) trivest godt i dialog med små lesarar. Ho meiner dei har kloke og enkle løysingar på ting. Søstrene Emma (2), Anna (3) og Ella (6) Mæland Voie frå Etne var blant publikummarane som møtte opp. Ingleid Bjelland Ekornrud (brun genser) var også på plass. Foto: Anita Haugland FOTO: Anita HauglandBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Fenga dei unge lesarane

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!