Heile formannskapet i Vindafjord sa nei til å blande seg bort i kvar Vinmonopolet skal vere i Ølen sentrum. Det betyr ja til Eiodalen. Her frå høgre Arild Austrheim (Sp), Jan Idar Haugen (Sp) og lengst til venstre Gustav Løge Fosse (KrF). Foto: Jon Edvardsen
Heile formannskapet i Vindafjord sa nei til å blande seg bort i kvar Vinmonopolet skal vere i Ølen sentrum. Det betyr ja til Eiodalen. Her frå høgre Arild Austrheim (Sp), Jan Idar Haugen (Sp) og lengst til venstre Gustav Løge Fosse (KrF). Foto: Jon Edvardsen
Kommunestyret ønskjer å leggje til rette for at folk frå fleire generasjonar kan engasjere seg i politikken. Her, frå høgre, er Arild Austrheim (Sp), Jan Idar Haugen (Sp) og lengst til venstre Gustav Løge Fosse (KrF), under eit formannskapsmøte i 2021. Foto: Jon Edvardsen

Vil ha med alle generasjonar

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!