Ti foreldre som har bidrege til folketalet i Etne i 2022. Frå venstre: 
Greta Kallevik Nesheim med Einar, Lovise Amanda Lærdal med Daniel, Camilla Børve med Markus, Astrid Sofie Øverland med Mathilda Sofie, Sandra Svendsen Håland med Kasper, Inga Klokkerstuen Wangensteen med Lars, Soma Hansen med Mir, Linn Larsen med Mia, June Marie Sørvåg og Espen Heggelund med tvillingane sine, Ingrid og Frida. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Ti foreldre som har bidrege til folketalet i Etne i 2022. Frå venstre: Greta Kallevik Nesheim med Einar, Lovise Amanda Lærdal med Daniel, Camilla Børve med Markus, Astrid Sofie Øverland med Mathilda Sofie, Sandra Svendsen Håland med Kasper, Inga Klokkerstuen Wangensteen med Lars, Soma Hansen med Mir, Linn Larsen med Mia, June Marie Sørvåg og Espen Heggelund med tvillingane sine, Ingrid og Frida. Foto: Grethe Hopland Ravn

Klar oppsving i fødslar

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!