Marta Elisabeth Eide Birkenes og Jostein Birkenes har tru på framtidsbonden. Saman satsar dei no fleire millionar kroner i nytt grisehus og nytt bustadhus på Børkjenes i Etne. Dottera Leonora (1) er yngstejenta i søskenflokken på tre. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Marta Elisabeth Eide Birkenes og Jostein Birkenes har tru på framtidsbonden. Saman satsar dei no fleire millionar kroner i nytt grisehus og nytt bustadhus på Børkjenes i Etne. Dottera Leonora (1) er yngstejenta i søskenflokken på tre. Foto: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 9

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Satsar millionar med tru på framtida