Gunn Rakel «Gunni» Tjelle Jarmer har i årevis vore aktiv innan revy, song og musikk, og er godt vane med å stå på ein scene. No hoppar ho ut av komfortsona si, og satsar på soloshow. Gunni med glaset på vidt gap, har premiere 21. april og det er med skrekkblanda fryd 56-åringen skal by på seg sjølv. Godt over halvparten av billettane er allereie selde, så hovudpersonen sjølv trur dette blir ei storarta oppleving. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Gunn Rakel «Gunni» Tjelle Jarmer har i årevis vore aktiv innan revy, song og musikk, og er godt vane med å stå på ein scene. No hoppar ho ut av komfortsona si, og satsar på soloshow. Gunni med glaset på vidt gap, har premiere 21. april og det er med skrekkblanda fryd 56-åringen skal by på seg sjølv. Godt over halvparten av billettane er allereie selde, så hovudpersonen sjølv trur dette blir ei storarta oppleving. Foto: Grethe Hopland Ravn

Glaset på vidt gap for Gunni