Mats Årvik (t.v.) og Johnny Vik i Ølen IL var storfornøgde med å få pengegåver til prosjekta sine. banksjef på Indre Haugalandet i SpareBank 1 SR-Bank Magne Christiansen, avdelingsleiar i Eiendomsmegler 1, Christoffer Haugeberg Våge, dagleg leiar i Tveit Regnskap, Jarle Haugen, og Arne Gunnar Habbestad, som er med i bankrådet, var like glade for å kunne bidra. Foto: Svein-Erik Larsen
Mats Årvik (t.v.) og Johnny Vik i Ølen IL var storfornøgde med å få pengegåver til prosjekta sine. banksjef på Indre Haugalandet i SpareBank 1 SR-Bank Magne Christiansen, avdelingsleiar i Eiendomsmegler 1, Christoffer Haugeberg Våge, dagleg leiar i Tveit Regnskap, Jarle Haugen, og Arne Gunnar Habbestad, som er med i bankrådet, var like glade for å kunne bidra. Foto: Svein-Erik Larsen

Gåvedryss til idretten

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!