Sjømat til lunsj. Thomas N. Trengereid (t.v.), Linnea Døvik, Lone Evjen Kallevik, Thea Søvold, Kamilla Johannessen, kokk Rune Sandø, Sofie Ihle, Lovise Skrunes, Emma Eiknes, Annelen Bakkevik og Marita D. Vågen likte godt sjømaten dei sjølv hadde laga. 
Foto: Irene Mæland Haraldsen
Sjømat til lunsj. Thomas N. Trengereid (t.v.), Linnea Døvik, Lone Evjen Kallevik, Thea Søvold, Kamilla Johannessen, kokk Rune Sandø, Sofie Ihle, Lovise Skrunes, Emma Eiknes, Annelen Bakkevik og Marita D. Vågen likte godt sjømaten dei sjølv hadde laga. Foto: Irene Mæland HaraldsenBilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Fekk læra om sjømat

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!