Når Etne tinghus er ferdig oppgradert vil truleg inngangspartiet vera på aust-veggen - rett frå tinghusparken. Leiar for utvikling i Etne kommune, Eileen Pedersen Selland trur det blir positivt å få eit nytt inngangsparti med ny resepsjon.
Når Etne tinghus er ferdig oppgradert vil truleg inngangspartiet vera på aust-veggen - rett frå tinghusparken. Leiar for utvikling i Etne kommune, Eileen Pedersen Selland trur det blir positivt å få eit nytt inngangsparti med ny resepsjon. FOTO: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 8

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Dagslyset skal fram igjen