Avdelingsleiar i Omega 365 Complete, Jan Bauge ( bak f.v.), marknads- og forretningsutviklar i PDS Gruppen, Øivind Erland, konsernleiar i Omega 365, Petter Aalvik, administrerande direktør i PDS Protek, Geir Ivar Seime, styreleiar i Omega 365, Sigmund Lunde (framme f.v.), avdelingsleiar i PDS Protek, Trine Halsnes, dagleg leiar i Omega 365 Complete, Anders Lunde, og avdelingsleiar i Omega 365 Consulting, Jorunn Wathne Løhaugen, trur at samanslåinga av selskapa vil styrkje kompetansen og gi ny kundebase. Pressefoto: Omega 365
Avdelingsleiar i Omega 365 Complete, Jan Bauge ( bak f.v.), marknads- og forretningsutviklar i PDS Gruppen, Øivind Erland, konsernleiar i Omega 365, Petter Aalvik, administrerande direktør i PDS Protek, Geir Ivar Seime, styreleiar i Omega 365, Sigmund Lunde (framme f.v.), avdelingsleiar i PDS Protek, Trine Halsnes, dagleg leiar i Omega 365 Complete, Anders Lunde, og avdelingsleiar i Omega 365 Consulting, Jorunn Wathne Løhaugen, trur at samanslåinga av selskapa vil styrkje kompetansen og gi ny kundebase. Pressefoto: Omega 365

Kjøpte to selskap