25-årsjubilantane: Administrerande direktør Anders Hovland, Torill Nernes, Anita Irene Sundal Ljosnes, Silje Eriksen Fonnes, Jorge Enrique Morales Del Pino, Arild Adelstein Andreassen, Julie Kristin Hagen, Line Mæland, Anne Wilhelmine Ness Emberland, Britt Johanne Rikstad Myklevoll og Atle Holm. Midten frå venstre: Silje Iren Lie, Hilde Karin Eie, Iren Grude, Jan Fridtjof Rachor, Åse Lervik Steine, Mandeep Kaur, Alise Vaage, Aud Lisa Kjøl, Liss Bente Langelandsvik Knutsen, Ingebjørg Finne Davidsen, Randi Ellingsen Ødegaard og Katrine Grindheim. Framme frå venstre: Ana Danielsen, Heidi Breistrand Bringsvor, Kjersti Vorland Dahl og Linda Marie Nordgård Markhus. Foto: Eirik Dankel, Helse Fonna
Desse var også 25-årsjubilantar, men er ikkje på biletet: Else Marie Agasøster, Nina Gunn Askeland, Karl-Heinz Walter Rudolf Escher, Synnøve Bredahl Fagerland, Henny Grete Flåte, Anne Britt Hauge, Bente Hovden, Roger Ingvaldsen, Tove Austreim Jacobsen, Linda Jordal, Tiina Juurmann, Stian Krossøy, Jarle Larsen, Marie Lindtner, Jannicke Elisabeth Mehammer, Ingebjørg Eide Ness, Linda Nilsen, Kurt-Henning Petersen, Monica Raudstein, Ann Mari Riise, Marta Espeland Riise, Astrid Flaten Sandvin, Wenche Skarsvåg, Grete Solheim, Lena Thorbjørnsen, Randi Andersen Tverborgvik, Ingvild Andersson Tyssedalstveit, Ewa Weronika Varberg og Britt Jorunn Øvrebø.
25-årsjubilantane: Administrerande direktør Anders Hovland, Torill Nernes, Anita Irene Sundal Ljosnes, Silje Eriksen Fonnes, Jorge Enrique Morales Del Pino, Arild Adelstein Andreassen, Julie Kristin Hagen, Line Mæland, Anne Wilhelmine Ness Emberland, Britt Johanne Rikstad Myklevoll og Atle Holm. Midten frå venstre: Silje Iren Lie, Hilde Karin Eie, Iren Grude, Jan Fridtjof Rachor, Åse Lervik Steine, Mandeep Kaur, Alise Vaage, Aud Lisa Kjøl, Liss Bente Langelandsvik Knutsen, Ingebjørg Finne Davidsen, Randi Ellingsen Ødegaard og Katrine Grindheim. Framme frå venstre: Ana Danielsen, Heidi Breistrand Bringsvor, Kjersti Vorland Dahl og Linda Marie Nordgård Markhus. Foto: Eirik Dankel, Helse Fonna Desse var også 25-årsjubilantar, men er ikkje på biletet: Else Marie Agasøster, Nina Gunn Askeland, Karl-Heinz Walter Rudolf Escher, Synnøve Bredahl Fagerland, Henny Grete Flåte, Anne Britt Hauge, Bente Hovden, Roger Ingvaldsen, Tove Austreim Jacobsen, Linda Jordal, Tiina Juurmann, Stian Krossøy, Jarle Larsen, Marie Lindtner, Jannicke Elisabeth Mehammer, Ingebjørg Eide Ness, Linda Nilsen, Kurt-Henning Petersen, Monica Raudstein, Ann Mari Riise, Marta Espeland Riise, Astrid Flaten Sandvin, Wenche Skarsvåg, Grete Solheim, Lena Thorbjørnsen, Randi Andersen Tverborgvik, Ingvild Andersson Tyssedalstveit, Ewa Weronika Varberg og Britt Jorunn Øvrebø.

Feira jubilantar